JOBBA HOS OSS

Sesec växer och utvecklas, vi är ständigt på jakt efter nya engagerade, öppna och duktiga medarbetare som vill göra karriär inom säkerhetsbranschen. Välkommen till oss!

Alla ska känna sig välkomna

Vi arbetar aktivt med att skapa en inkluderande arbetsmiljö, där alla ska känna sig välkomna oavsett ålder, kön, etnicitet, sexuell läggning och religionstillhörighet. Du ska vara en god och hjälpsam kollega, som bidrar till att skapa trivsel på jobbet.

Du som arbetar hos oss ska känna att vi litar på dig, att du får ta ansvar och att du har goda utvecklingsmöjligheter i en sund arbetsmiljö. Vi erbjuder en platt organisation där alla har möjlighet att vara med och påverka.

Det är vårt jobb att skapa trygghet och förebygga incidenter. För allmänheten och våra kunder representerar du en trygg hamn, där de kan söka stöd och få hjälp. Våra kunder har gett oss ett stort ansvar och det ställs vissa formella krav på våra medarbetare. Oavsett tjänst så är ditt arbete viktig

Lediga tjänster

För närvarande har vi inga lediga tjänster just nu men du kan alltid registrera ditt CV hos oss genom att göra en öppen ansökan.

Ansökan

* Please fill out all required fields

Skicka

Sök