OM SESEC

Sesec är ett auktoriserat bevakningsföretag som grundades 2011 med inriktning inom evenemang & nöjeslivet och hotellsäkerhet.

Flexibla säkerhetslösningar

Vi levererar kvalitativa och unika helhetslösningar inom det breda området säkerhet och tillhandahåller bevaknings- och säkerhetstjänster. Våra tjänster innefattar värdar, väktare, ordningsvakter, kontrolltjänster, säkerhetsteknik, bakgrundskontroller, rådgivning och utbildningar.

Modernt serviceföretag

Sesec är ett modernt serviceföretag där kunden står i focus och vi förser kunden med allehanda tjänster för att stödja och avlasta. Vår målsättning är att kunden ska kunna fokusera på sin kärnverksamhet samtidigt som Sesec utvecklar och effektiviserar allt runt omkring. Vi jobbar med att använda mätbara resultat för att kontinuerligt följa upp uppdraget tillsammans med kunden och att se till att uppdraget följer intentionen med avtalet. Vi har en plan med mätpunkter som vi kommer att redovisa löpande. Detta kan vara personalomsättning, incidenter, kostnader och rapportering.

Vår personal

För Sesec är våra anställda oerhört betydelsefulla och därför är det viktigt för oss att bygga långsiktiga relationer med våra uppdragsgivare, och att de precis som vi är måna om att vår personal får en bra och trygg tid hos kunden. På Sesec lägger vi ner mycket tid och noggrannhet på våra rekryteringar. All personal handplockas för att möta de höga krav vi och våra kunder, men framförallt våra gemensamma gäster kräver gällande service, social kompetens och säkerhet. Företagets personalpolitik är att attrahera och rekrytera rätt personer samt ge dem rätt förutsättningar.

Sök