Bakgrundskontroller

Har du rätt beslutsunderlag inför rekrytering, förvärv och affärssamarbeten? Vi levererar bakgrundskontroller för att skapa största möjliga trygghet vid viktiga beslut.

Bakgrundskontroll - ENKEL

En helhetsrapport som snabbt ger svar på grundläggande bakgrund inom personalia, ekonomi och juridiska spörsmål. Denna används på alla befattningar oavsett om det är den nye unga kundstjänstmedarbetaren hos ett telekombolag, den inhyrda programutvecklaren för uppdatering av ekonomisystemet eller nya affärsområdeschefen.

-Personalia
-Ekonomi
-Juridiska spörsmål

Bakgrundskontroll - BAS

En utökad rapport inklusive verifiering av CV, vanligen aktuell då tjänsten kräver en viss typ av erfarenhet eller specifik utbildning. Ofta ska dessa personer anställas på befattningar där budget- och eller personalansvar ska ingå och relevant erfarenhet måste vara verifierad.

-Personalia
-Ekonomi
-Juridiska spörsmål
-Utbildningsmeriter

Bakgrundskontroll - UTÖKAD

En djup och utökad research på personens bakgrund kompletteras med en kartläggning av närliggande affärsrelationer. Researcharbetet utgår från tänkt befattning och utredningsarbetet sker i dialog med uppdragsgivarens egen input och anpassas därefter. I detta rapportpaket genomförs också research av personens förekomst i sociala medier, nyhetskällor och dess eventuella påverkan på kommande befattning.

-Personalia
-Ekonomi
-Utbildningsmeriter
-Yrkeserfarenhet
-Bolagsengagemang
-Media och internet

Kontakta oss för mer information

* Please fill out all required fields

Skicka

Sök