Hotell och turism

Vi bidrar till en trygg och säker miljö för både hotellpersonal och gäster genom att leverera en kombination av tjänster inom bevakning och teknik.

Inom segmentet hotell och turism finner vi exempelvis hotell, resebyråer, researrangörer och olika sorters fritidsrelaterade arrangörer som till exempel golf- eller skidanläggningar. Gemensamt för aktörerna inom hotell- och turismnäringen är att det är publika ytor med många besökare som rör sig i lokalerna. Service står i fokus och grunden till bra service börjar med god säkerhet.

Hotell har besökare och gäster dygnet runt och behöver kunna erbjuda en trygg och säker tillvaro för övernattningsgäster, event- och konferensdeltagare samt bar- och restauranggäster och samtidigt erbjuda en trygg arbetsplats för den egna personalen.

Säkerhet och service

I våra säkerhetslösningar blandar vi lika delar säkerhet och service, såväl till dina gäster som till din personal. Vår roll är att förebygga skador och stölder samt att underlätta arbetet för din personal genom att assistera vid ankomst eller avresa, eskortera gäster in och ut från hotellet och vara behjälpliga med taxi eller väganvisningar. Vi utför även ronder med inriktning på brandsäkerhet, exempelvis genom att motionera branddörrar samt kontrollera släckutrustning och utrymningsvägar.

Våra ordningsvakter stärker säkerheten och upprätthåller god ordning i hotellbaren och restaurangen och hjälper dig att hantera besvärliga situationer. Ordningsvakter kan vara ett stående inslag i din säkerhetslösning eller beställas inför särskilda event och konferenser för allmän ordningshållning och beredskap.

Väktare
Ordningsvakter
Säkerhetskameror

Kontakta oss för mer information

* Please fill out all required fields

Skicka

Sök